Over ons

Diëtistenpraktijk Marjolein de Nie geeft voedings- en dieetadvies aan mensen met voedselovergevoeligheid, kinderen en sporters.

 

Diëtisten

Bij ons krijgt u individuele begeleiding door een geregistreerde diëtist. We staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD). Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Netwerk Kinderdiëtisten (NKD), Vereniging van Sportdiëtisten (VSN), diëtistennetwerk Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV) en Diëtisten Alliance Voedsel Overgevoeligheid (DAVO)

Praktijkhouder:   Werkzaam in de praktijk zijn:
De Nie Dietisten - Marjolein de Nie De Nie Dietisten - Wouter de Nie
Marjolein de Nie Wouter de Nie
   

Wij werken samen met:

Delfts Allergie Centrum

Marjolein de Nie is als diëtist aangesloten bij het Delfts Allergie Centrum (Allergiepoli Reinier de Graaf Gasthuis).

 

Slim2beFit

Onze praktijk is samen met Centrum Jeugd en Gezin (CJG) Maassluis en Fysio Fitline betrokken bij Slim2beFit. In dit programma begeleiden we kinderen, die (iets) te zwaar zijn, naar een gezonde leefstijl waarin ze leren om bewuste keuzes te maken. Op de website van het CJG Maassluis vindt u hier meer informatie over.


Vergoedingen

Wij hebben met alle verzekeringsmaatschappijen een contract afgesloten. In 2018 wordt dieetadvisering voor drie uur per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering. Dit wordt verrekend met het eigen risico (dit geldt niet voor kinderen). In een aantal aanvullende pakketten zijn extra uren dieetadvisering opgenomen.

Ook kunt u zonder verwijsbrief een afspraak maken. De meeste zorgverzekeraars vergoeden, na screening, consulten dieetadvisering. U kunt hier meer informatie over vinden in uw polis of vraag dit na bij uw zorgverzekeraar.

In onze regio zijn aparte afspraken gemaakt over vergoedingen van dieetadvisering bij diabetes, COPD en hart- en vaatziekten. Deze vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico. Voor meer informatie kunt u uw huisarts of ons benaderen.


Werkwijze

Wilt u meer weten over onze werkwijze en hoe wij omgaan met uw privacy? In onze algemene voorwaarden en privacyverklaring leest u hier meer over.