Niloufar Farhadzadeh

De Nie Dietisten - Niloufar FarhadzadehNa het afronden van de opleiding Voeding en diëtetiek in 2019, werk ik officieel als diëtist bij meerdere diëtistenpraktijken. Mijn passie is om mensen te helpen en te begeleiden bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik vind het ontzettend leuk om met mensen in contact te zijn en ik leer ook veel van hen tijdens de spreekuren.

Ik help graag mensen om hun kennis uit te bereiden over niet alleen de voeding, maar ook alle achterliggende factoren waardoor een (verkeerd) eetgedrag is ontwikkeld. Hierdoor zijn er betere en blijvende resultaten te verwachten.

Ik begeleid verschillende doelgroepen zoals kinderen, ouderen en zwangere vrouwen. Ook heb ik ervaring met het begeleiden van mensen met ondergewicht, obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten en COPD. Aangezien ik zelf uit een oosters land kom (Perzië), ben ik bekend met de keuken, cultuur, wensen en behoeftes van de cliënten met een oosterse achtergrond en kan ik hun beter begrijpen en begeleiden. 

Koken is trouwens mijn hobby en ik vind het hartstikke leuk om lekkere en gezonde recepten uit te oefenen en dit online te delen.